Silje Jensen ♥

My mothers day

 • Publisert: 01.05.2017, 13:59
 • Kategori: Review
 • Nå er vi ankommet mai måned allerede å i utrolig mange land feirer man morsdag 14.mai! I Norge feirer vi den ikke nå, men siden moren min likevel har bursdag denne måneden ville jeg gi henne både en morsdag og bursdagsgave!   Både meg og moren min er en sucker for pene smykker, så det at Onecklace ville være så fantastiske å sende meg enda et smykke traff midt i blinken på tidspunkt. Tidligere har jeg fått endel navnsmykker herfra, men de ekspanderer hele tiden med mye utvalg - så et smykke med navnene til meg og søsknene mine følte jeg virkelig traff midt i blinken som en gave til mamma. ♥ Dette ble min favoritt, men de har et utrolig stort og fint utvalg som du kan sjekke ut HER.


  Tina øverst siden hun er eldst, og jeg nederst som er yngst i søskenflokken. Smykket er i sterling silver, som gjør at de fleste allergikere også skal kunne bruke disse uten problem. Finnes også selvfølgelg i gull, men her i familien er nok de fleste fan av sølv.

  Jeg føler meg utrolig heldig som har en såppass sterk, snill, modig og omsorgsfull mamma. Vi er en søskenflokk med mye forskjellige problemer og plager, men det har aldri vært tvil om at moren vår støtter oss, beskytter oss og heier på oss igjennom alt vi går igjennom. Om jeg hadde hatt muligheten, så skulle jeg gjerne delt henne med alle som ikke har en like god mor som henne - for bedre kunne jeg ikke hatt det. Fine, gode mammaen min. ♥  // annonse

  Forresten! Jeg har byttet bloggplatform, så om du vil følge meg videre kan du gjør det her;

                                                                http://nouw.com/siljejensen
   

 • Publisert: 01.05.2017, 13:59
 • Kategori: Review
 • 3 kommentarer
 • hits