Silje Jensen ♥

Its time for a change

 • Publisert: 24.01.2015, 16:01
 • Kategori: Personlig
 • HAHA, GJETT HVEM SOM HAR MELDT SEG INN PÅ TRENINGSSTUDIO? Jeg ler meg ihjel, og jeg ser virkelig ikke for megselv pushe seg selv på en tredemølle eller løfte frivekter til musklene buler. Men nå har jeg altså gjort det, etter å blitt både inspirert av en flink kjæreste og utrolig mange venniner som er rå på akuratt det her. Det er ingenting som går under nyttårsforsett sånn egentlig, men et mål for 2015. Jeg har igrunn ingen spesifikke forsetter for det nyekomne året - men jeg vil sette meg noen mål! Små som store, så tenkte jeg likegodt kunne dele dem her. :-)

  Trene
  Som nevnt over så er jeg allerede meldt meg inn. Målet er så absolutt ikke å trene 6 ganger i uka og stille opp i fitnesskonkurranse, men å holde kroppen i sjakk så den ikke forverres å kanskje bygge et snev av muskler? Godt for kropp og sinn, uansett om jeg får gjort det en eller fire ganger i uka.
  Sortere bilder - uten slurv

  Blogge jevnligere
  Jeg skal aldri love meg selv igjen at jeg skal starte med dette fast, selvom det egentlig er det jeg vil. Å blogge tar mye tid og uten inspirasjon og energi så er det hardt å la seg gjøre. Men jeg skal prøve å poste innlegg jevnligere så jeg faktisk kan kalle meg en blogger, ikke bare være eier av en... haha 

  Være mer spontan
  I år som i fjor vil jeg være mer spontan, det gjorde virkelig underverker for 2014! Jeg var det vel egentlig kun i våren og sommeren som var - men det gjorde at jeg fikk mange nye venner, utrolig gode minner og ikke minst fikk meg kjæreste?! 

  Være et godt familiemedlem, en god venn og kjæreste
  Jeg håper og liker å tro at jeg var det i fjor også, og håper dette skal forsette - om så enda bedre. Menneskene rundt deg er virkelig de som får deg igjennom gode og onde dager og generelt er med å forme deg og livet ditt. Føler jeg må bli flinkere til å faktisk ordne avtaler og gjøre litt ut av det, ikke bare benke seg i sofaen med en komedie. 

  Bruke kameraet
  For noen år tilbake var kameraet mitt som limt fast i håndflata mi, og det var ingen som fikk det bort. Etter som energien og mye inspirasjon forsvant så dabbet det veldig av. Jeg vil bli flinkere! Både til å ta bilder av minner generelt og for fotografien sin skyld. Dette er jo også veldig greit nå som jeg vil ha bloggen oppe og gå. :-) 


  Image and video hosting by TinyPic
  Så det var mine mål, om jeg ikke klarer dem så er det ikke verdens ende - men jeg håper og tror det skal gå fint da ingen av dem er spesielt krevende. Jeg håper og tror at 2015 kommer til å bli like fint som forrige år, og jeg gleder meg til å se hva året skal bringe inn!

 • Publisert: 24.01.2015, 16:01
 • Kategori: Personlig
 • 12 kommentarer
 • 2014

 • Publisert: 21.01.2015, 15:30
 • Kategori: Personlig
 • I bunn og grunn så var tjuefjorten et utrolig fint år som jeg ser tilbake på med omtrent bare gode minner. Det er så fint! Jeg krysser fingre og tær for at dette året blir like fint. :-) Litt tilbakeblikk på 2014; 

  Var spontan
  Jeg har alltid gjemt meg i min egen boble. Enten satt jeg på rommet ganske alene og om jeg først var ute så sa jeg ikke et eneste ord. Bestemte meg ganske tidlig for at i år, spesielt på sommeren så skulle jeg prøve å gå ut av min egen komfortsone og det gjorde virkelig nytta! Det meste virker skummelt om man ikke har gjort det før, men så er det bare å hoppe i det og som regel ender det positivt - det har det gjort for meg! 

  Fylte 18år
  Hvor mange år har jeg ikke ventet på dette da?! Bare det å være myndig, kunne kjøpe alkohol, ta lappen til bil, reise og alt annet som egentlig fulgte med er noe alle gleder seg til. Jeg hadde en koselig fest sammen med ei god vennine, og hadde en vellykket 18årstid! Det er blitt gjort nytte av å være myndig for å si det da, hehe.
  Image and video hosting by TinyPic

  Hovefestivalen
  Hove er stedet for en lykkelig sommer, herre! En enormt bra stemning, masse flotte folk, herlig musikk og gode minner - jeg er virkelig i mitt rette ess under hovefestivalen. I år  slapp jeg meg litt ekstra løs når det kom til å være spontan og møte nye mennesker, og jeg angrer ikke et sekund. Utrolig mange fine nye vennskap jeg vil beholde på lenge, og hvor gøy er det ikke å kunne skryte seg på alle de flotte konsertene man har vært på da? Bring me the horizon og the offspring!!

  Image and video hosting by TinyPic

  Fikk meg kjæreste
  Da jeg bestemte meg for å være spontan denne sommeren og møte nye mennesker så møtte jeg en utrolig herlig fyr som jeg har rukket å bli helt ekstremt glad i på kort tid. Vi hadde perfekt kjemi fra første stund og i 2014 så rakk forholdet å styrkes på flere måter. Jeg er utrolig takknemelig for at han traff ham og får lov til å kalle ham kjæresten min, 

  Image and video hosting by TinyPic

  Blitt litt mer selvstendig
  Kjæresten min bor i Bodø, noe som vil si 20 timer fra meg. Jeg var pent nødt til å bli mer selvstendig. Bare tanken på å skulle dra noe sted alene for et halvt år tilbake for uutholdelig, men nå tar jeg fly både opp og ned alene - og det går helt fint! Håper også jeg er blitt mer selvstendig generelt, både økonimisk og andre steder.og det håper jeg at jeg får gjort i lang tid fremover også. :-) 

  Tok tattovering
  Dette hadde jeg faktisk ikke trodd jeg kom til å gjøre, haha! Jeg har alltid vært facinert og glad i tattoveringer, men har vært utrolig pysete når det kommer til det selv. Har hatt planlagt å ta en liten en i flere år, så når jeg spurte tattoveringsstudioet når de hadde tid og de hadde tid samme dag så var jeg ikke vond å be. 

  Image and video hosting by TinyPic

  Tok lappen
  Dette føles forsatt helt sykt. På slutten av året tok jeg lappen!! Jeg har virkelig aldri sett for meg bak rattet på en bil, men nå har jeg den!! Gleder meg så sinnsykt å få bilen, er så utrolig mye frihet i å ha lappen selv!

  Image and video hosting by TinyPic

   Hva gjorde du i 2014? :-)

 • Publisert: 21.01.2015, 15:30
 • Kategori: Personlig
 • 20 kommentarer
 • New year and a fresh start

 • Publisert: 20.01.2015, 15:35
 • Kategori: Hverdag
 • Wow, hei dere - lenge siden! Syntes det er utrolig rart hvordan bloggen alltid er i bakhodet, jeg vil starte og jeg vil være flink her men motivajson, energi og inspirasjon er sporløst forsvunnet omtrent 95% av tiden, så det blir fort til at jeg skyver det til side og håper på at det skal komme ettervært. Fant vell ut at om jeg faktisk skal starte ordentlig med det her så må jeg bare ta meg selv i nakkeskinnet og gi bånn gass. Så her er jeg, da! Nytt år og greier! Året mitt har startet med en tur opp til Bodø, så forløbig er jeg behoende her for en liten stund.

  Image and video hosting by TinyPic

  Så nå er jeg planen å bli flinkere til å blogge. Blogge oftere, men likevel når jeg føler for det. Skal bli flinkere til å planlegge innlegg, skrive ned og bruke kamerat litt. Vi får se hvordan det går da, hahah... wish me luck, dere! 

  Image and video hosting by TinyPic

 • Publisert: 20.01.2015, 15:35
 • Kategori: Hverdag
 • 20 kommentarer
 • hits