Silje Jensen ♥

Recipe Pu:recipe - Sun Roll

 • Publisert: 25.02.2017, 13:12
 • Kategori: Review
 • I Norge ligger vi i toppen når det kommer til hudkreft - I Asia eksempel, så smører de seg på lag med lag med solkrem i forhold til oss Nordmenn som påfører oljer og kremer for å bli brunere, men unngår solkrem. De fleste i Norge har for seg at solkrem hindrer huden i å bli brun, noe som er et eneste stort rykte, faktisk så vil solkrem gi et utrolig jevnt og pent resultat + at solkrem er den beste antiagekremen du noen gang vil finne.

  En annen ting vi ikke blir opplyst om i Europa og vesten er at utrolig mange av våre hudpleie produkter inneholder såkalte syrer (AHA, BHA og C vitamin) som gjør huden mer ømfintlig for UVstråler. Dette er ingredienser som gjør prossesen med rynker, solskader etc mye raskere med mindre man ikke bruker solkrem. Om man er flink til å bruke solkrem, så er dette flotte ingredienser som er utrolig hjelpsomme mot hudproblemer. Men vestlige solkremer er virkelig helt forferdelig, derfor vil jeg komme med en anbefaling av denne. ♥
  Vi tenker på solkremer som noe hvitt, tykt og klissete som legger seg som et veldig synlig filter over huden - noe som gjør det umulig å ha på sminke eller ikke se ut som du har hatt tidenes løpeøkt. Derfor elsker jeg koreanske solkremer, de fleste kan du til å med putte over sminken og de vil trekke fint inn.

  Recipe Pu:recipe sun roll er min absolutte favoritt, den er utrolig tynn og lett. Man kan smøre et tykt lag i både ansikt og kropp uten at det blir et hvitt filter, man må bare smøre det godt inn.. Du kan bli litt skinnende om du har fet hudtilstand slik som meg, men et settingpudder eller en mist som matter ned og du er good to go. Den har også så fine ingredienser at den passer perfekt til sensitiv hud, noe jeg vet mange sliter med når det kommer til solkrem. Den har ikke så mye lukt etter min mening, men om det er noe så er det sommerlig og sitrus. Elsker også at den ser ut som en deodorant innvendig, det gjør den utrolig lett å bruke og å ha med seg.
  Denne finnes også i sprayform, men må personlig si jeg er størst fan av denne. Jeg bruker nå solkrem hele året og har med det ikke så store bekymringer for tidlige aldringstegn så lenge jeg er flink med både solkrem, resten av hudpleien og vann. Dette blir garantert et gjenkjøp og er varmt anbefalt fra min side. :-)

  Roll on HER - Spray HER

 • Publisert: 25.02.2017, 13:12
 • Kategori: Review
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Victoria Larsen

  25.02.2017 kl.13:35

  Så gode tips! :)

  25.02.2017 kl.14:56

  Så bra tips! Noe av det jeg angrer mest på er de gangen jeg har solt meg uten solkrem. Det er jo så viktig!

  Silje

  25.02.2017 kl.15:34

  Anonym: Veldig glad jeg har begynt å bruke det nå, er såå mange som ender opp med solskader. :/

  CamiMH

  26.02.2017 kl.02:32

  Supre tips

  Thea Jolina Olsen

  26.02.2017 kl.13:14

  Tusen takk for tips! :-D

  Skriv en ny kommentar

  hits