Silje Jensen ♥

Rose Galactomyces Synergy Serum

 • Publisert: 20.02.2017, 16:17
 • Kategori: Review
 • Favorittproduktene mine innen hudpleie er ofte de som gir brigthening og whitening effekt. Etter flere år med en hud som hadde områder totalt fylt med kviser og gørr så er jeg blitt etterlatt med en hud fylt med små arr og rødheter som daglig irriterer meg. Så når jeg da så dette Unike (hehe) serumet så ble jeg nødt til å prøve!  Dette er et merke jeg ikke har hørt noe om før, og såvidt jeg kan se så har de kun to produkter hittil - to serum, dette og "propolis vitamin synergy" - sistnevnte tror jeg er mer for de som trenger fuktighet i form av fett. Selv er jeg utrolig betatt av designet: enkelt, samtidig som det ser utrolig eksklusivt ut, er det ikke helt likt andre Koreanske merkers design + at jeg er evig forelsket i dråpetellere.

  Dette er et serum bestående av 50% vann, gjæret med glactomyces, og rosevann. Det gjærede vannet brukes i asiatisk risvin industri og har mye næring som vitaminer, mineraler og aminosyrer. Dette kan brukes til huden for oljekontroll og skal være strammende og lysnende. Serumet inneholder også 10% rent rosevann som virker fuktighetsgivende og beroligende for huden. Den inneholder heller verken parabener, silikon, mineralolje eller syntetiske ingredienser - stort pluss i boka!  Konsistensen er utrolig lett, huden blir ikke noe klissete og jeg bruker gjerne et tykkere serum etterpå fordi den trekker så raskt inn. Synes også serumet er så behagelig på huden at jeg ofte kan ta å smøre det inn én ekstra gang i løpet av dagen fordi jeg liker følelsen av den på huden. Den er også oljefri, så jeg blir ikke blank etterpå, men samtidig er den ikke mattende.
  I forhold til utrolig mange andre whitening og brigthening produkter, så føler jeg virkelig at rødhetene mine er forsvunnet utrolig på den korte stunden jeg har brukt serumet. Jeg blir også etterlatt med silkemyk hud som er nesten umulig å ikke sitte og ta på i ettertid, så dette er virkelig blitt en sikker vinner i rutinen min, både morgen og kveld. Det blir garantert gjenkjøp i lang tid fremover og jeg har et håp om at Unik skal komme med flere produkter som kan imponere. :-)

  Du kan lese mer om og kjøpe produktet HER ♥

 • Publisert: 20.02.2017, 16:17
 • Kategori: Review
 • 5 kommentarer
 • 4 kommentarer

  thealilleng

  20.02.2017 kl.16:35

  Denne må jeg prøve ut! takk for tips :*

  Sylvia

  20.02.2017 kl.16:44

  Så flott produkt da.

  Gudrun Marie

  20.02.2017 kl.17:34

  Denne skal jeg teste :-)

  CamiMH

  21.02.2017 kl.21:09

  Har ikke prøvd noen serum før.. Er denne bra?

  Silje

  21.02.2017 kl.21:12

  CamiMH: Hva med å faktisk lese reviewen for å finne det ut? :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits