Silje Jensen ♥

Book review: Divergent

  • Publisert: 12.06.2013, 16:12
  • Kategori: Skjnnhet og velvre


  • Serien er en trilogi hvor handlingen foregr i Chigago i fremtiden. Chigago er blitt delt opp i fem forskjellige factions, hvor de forskjellige har hver sin mte leve p og hvordan man skal se p livet. Abenegation - the selflessness, Dauntless - the brave, Amity - the peaceful, Candor - the honest og Erudite - the intelligent. Hovedpersonen er Beatrice som er n fylt 16 r og m velge om hun vil forbli hos Abenegation hos familien sin, eller skifte faction og forlate familien sin.

    Jeg ELSKER denne boken! Jeg har hatt lesetrke i godt over et r n, og p grunn av denne boken er jeg tilbake i lesingen. Det er litt lite action til hva jeg hadde trodd det skulle vre, men det er en veldig god bok: og actionen kommer virkelig i bok to. Det er kjrlighet, vennskap, flelser og alt du kan egentlig tenke deg i en god bok. Veronica Roth er en utrolig skribent, og hun er ogs bare tidlig i tyverende! Den kan minne meg litt om hunger games, men den er langt i fra lik. Men den ligger i samme sjanger, teenage dystopia.

    Viss det er en bok du M innom, s er det denne. Den har s mye bra i seg, den har en veldig lettlest engelsk (selv om den frste boken er ute p norsk n) og er rett slett fantastisk. Jeg har forelsket meg helt i karakteren Four, som de som flger meg p Twitter kan bekrefte.. hehe. Prisen ligger p ca 60kr som Ebok som amazon, men finnes ogs selvflgelig i hardcover. :-)

  • Publisert: 12.06.2013, 16:12
  • Kategori: Skjnnhet og velvre
  • 42 kommentarer
  • 42 kommentarer

    Abigail Buntu

    12.06.2013 kl.16:16

    aldri hrt om den fr

    mheart95

    12.06.2013 kl.16:18

    Kanskje jeg skal lese den :)

    Revoltini

    12.06.2013 kl.16:24

    Spennende!

    Directioner-Inspiration

    12.06.2013 kl.16:26

    Yess! Tusen takk, jeg hadde allerede tenk p lese boka, men n fikk jeg vite mer om den! takk <3 (: Gleder meg! :3

    Victoria

    12.06.2013 kl.16:31

    Jeg leser det meste, s jeg tror jeg vil like den :)

    Silje

    12.06.2013 kl.16:32

    Directioner: Den er DDSBRA! GLED deg! :-)

    Silje

    12.06.2013 kl.16:32

    Victoria Venbakken: Anbefales!:-)

    Anna Lillejordet Rnningen

    12.06.2013 kl.16:34

    Den hrtes utrolig spennendes ut!

    Monica Lindstad

    12.06.2013 kl.16:40

    har utrolig lyst lese denne, hrt utrolig mye bra om den!

    Sylvia

    12.06.2013 kl.16:56

    Flott omtale, du fr folk til f lyst lese denne.bestandig godt med gode bok anmeldelser

    Karen Martine

    12.06.2013 kl.17:28

    hh jeg m lese den :D

    Anhthu Tran

    12.06.2013 kl.18:04

    , er s utkikk etter bker, s takk!!!!!!!!

    Silje

    12.06.2013 kl.18:11

    Anhthu Tran: serrist den er best, straks ferdig med nummer to!

    Anastasia

    12.06.2013 kl.18:26

    Har faktisk ikke hrt om den boken fr! Og hunger games har jeg heller ikke lest eller sett no film:p Men jeg likte den mten du skrev om boken, for snn sett s virket den spennende! Kansje jeg m ta lese den og nr jeg blir ferdig med fifty shades of grey bkene! ^^,

    Silje

    12.06.2013 kl.18:29

    Anastasia: Jeg syntes personelig ikke the hunger game filmen er verdt se, syntes den er s ekstremt drlig - og boken s god. (selvom jeg kun har lest den frste hittil).

    Den er veldig god, s om du liker fantasy passer den nok bra!

    Anastasia

    12.06.2013 kl.18:37

    sv: Ja for nr jeg frst s den reklamen av filmen p tv en, s tenkte jeg det der var ikke noe for meg. Og siden jeg er s kresen p bker , s gidder jeg hvert fall ikke lese vis jeg ikke liker filmen! Haha ;p

    Silje

    12.06.2013 kl.18:53

    Anastasia: Haha :D

    Line

    12.06.2013 kl.19:16

    Oh! virker spennende :-)

    kristinerosok

    12.06.2013 kl.19:38

    Kos deg masse med boken! Ha en fin kveld :)

    M a l i n

    12.06.2013 kl.20:06

    Det er favoritt boken min, elsker den super mye, spesielt Tobias<3<3<3<3<3 Han er s st!!

    Silje

    12.06.2013 kl.20:19

    M a l i n: Jeg er helt forelsket i ham, haha! Ble nettopp ferdig med Insurgent (halvtime siden) og eeelsket den ogs - kan ikke vente p tredje!! :)

    Susanne Emilie

    12.06.2013 kl.20:20

    Kult!

    Nikita <3

    12.06.2013 kl.21:40

    Den hrtes utrolig bra ut :D

    MONIK

    12.06.2013 kl.22:44

    Utrolig bra anmeldelse :D

    Pia Garshol

    13.06.2013 kl.14:22

    Jeg leser en serie som heter House of Nigth, har aldr lest bker og n er jeg p bok nr. 8! Jeg skal skjekke ut den boken du leser, den hres veldig bra ut <3

    idarebnord

    13.06.2013 kl.15:39

    hres utorlig spennende ut! :)

    Silje

    13.06.2013 kl.15:49

    Pia Garshol: Jeg har hrt om dem, men aldri lest dem - kanskje jeg burde det ogs! :-)

    Ida Martine

    13.06.2013 kl.16:02

    Jeg har hrt at den er veldig god :-D

    Seline

    13.06.2013 kl.16:14

    Den hrtes veldig spennende ut faktisk, men jeg er altfor drlig p lese bker. Har liksom aldri tid, haha!

    Henriette

    13.06.2013 kl.16:15

    Jeg hadde ikke hrt om den fr n, men den virket utrolig bra. Tror jeg kommer til kanskje kjpe den snart, trenger en ny bok. Takk for tips! :D

    Silje

    13.06.2013 kl.16:21

    Henriette: No problemo! :-)

    Monica

    13.06.2013 kl.16:44

    Hrtes spennende ut da :-) Men for min del mister jeg litt av leselysten nr det er som ebok. Man fr en snn spesiell koseflelse av holde en faktisk bok i hnden og kjenne lukten av den gode tykksverten, krllede sider .. Ja. Hehe :-) Gammaldags vettu, haha.

    Aranja

    13.06.2013 kl.16:46

    Fin blogg du har <3

    Silje

    13.06.2013 kl.17:33

    Monica: De fleste sier det: men jeg har fobi mot papir, haha! S klarer faktisk ingenting annet enn ebok... srt, men :-)
    Har lest begge bkene selv, og tror dem er en helt klar favoritt! ♥

    Silje

    13.06.2013 kl.19:45

    Anna & Kornelia: Det er dem for meg ogs!

    Marianne

    13.06.2013 kl.22:17

    SV: , s fint at du likte det! Det er veldig fint med sommerwaves :D

    Krestiane - komenterer tilbake

    13.06.2013 kl.22:35

    virker spennende! :-)

    Simona Lovise

    14.06.2013 kl.11:10

    Virker spennende :)

    Henriette

    15.06.2013 kl.12:40

    S spennende:)
    Den m jeg virkelig lese!

    Skriv en ny kommentar

    hits