Silje Jensen ♥

Book review: Divergent

  • Publisert: 12.06.2013, 16:12
  • Kategori: Skjønnhet og velvære


  • Serien er en trilogi hvor handlingen foregår i Chigago i fremtiden. Chigago er blitt delt opp i fem forskjellige factions, hvor de forskjellige har hver sin måte å leve på og hvordan man skal se på livet. Abenegation - the selflessness, Dauntless - the brave, Amity - the peaceful, Candor - the honest og Erudite - the intelligent. Hovedpersonen er Beatrice som er nå fylt 16 år og må velge om hun vil forbli hos Abenegation hos familien sin, eller skifte faction og forlate familien sin. 

    Jeg ELSKER denne boken! Jeg har hatt lesetørke i godt over et år nå, og på grunn av denne boken er jeg tilbake i lesingen. Det er litt lite action til hva jeg hadde trodd det skulle være, men det er en veldig god bok: og actionen kommer virkelig i bok to. Det er kjærlighet, vennskap, følelser og alt du kan egentlig tenke deg i en  god bok. Veronica Roth er en utrolig skribent, og hun er også bare tidlig i tyveårende! Den kan minne meg litt om hunger games, men den er langt i fra lik. Men den ligger i samme sjanger, teenage dystopia. 

    Viss det er en bok du MÅ innom, så er det denne. Den har så mye bra i seg, den har en veldig lettlest engelsk (selv om den første boken er ute på norsk nå) og er rett å slett fantastisk. Jeg har forelsket meg helt i karakteren Four, som de som følger meg på Twitter kan bekrefte.. hehe. Prisen ligger på ca 60kr som Ebok som amazon, men finnes også selvøflgelig i hardcover. :-) 

  • Publisert: 12.06.2013, 16:12
  • Kategori: Skjønnhet og velvære
  • 42 kommentarer
  • 42 kommentarer

    Abigail Buntu

    12.06.2013 kl.16:16

    aldri hørt om den før

    mheart95

    12.06.2013 kl.16:18

    Kanskje jeg skal lese den :)

    Revoltini

    12.06.2013 kl.16:24

    Spennende!

    Directioner-Inspiration

    12.06.2013 kl.16:26

    Yess! Tusen takk, jeg hadde allerede tenk på å lese boka, men nå fikk jeg vite mer om den! takk <3 (: Gleder meg! :3

    Victoria

    12.06.2013 kl.16:31

    Jeg leser det meste, så jeg tror jeg vil like den :)

    Silje

    12.06.2013 kl.16:32

    Directioner: Den er DØDSBRA! GLED deg! :-)

    Silje

    12.06.2013 kl.16:32

    Victoria Venbakken: Anbefales!:-)

    Anna Lillejordet Rønningen

    12.06.2013 kl.16:34

    Den hørtes utrolig spennendes ut!

    Monica Lindstad

    12.06.2013 kl.16:40

    har utrolig lyst å lese denne, hørt utrolig mye bra om den!

    Sylvia

    12.06.2013 kl.16:56

    Flott omtale, du får folk til å få lyst å lese denne.bestandig godt med gode bok anmeldelser

    Karen Martine

    12.06.2013 kl.17:28

    Åååhh jeg må lese den :D

    Anhthu Tran

    12.06.2013 kl.18:04

    åå, er så utkikk etter bøker, så takk!!!!!!!!

    Silje

    12.06.2013 kl.18:11

    Anhthu Tran: serriøst den er best, straks ferdig med nummer to!

    Anastasia

    12.06.2013 kl.18:26

    Har faktisk ikke hørt om den boken før! Og hunger games har jeg heller ikke lest eller sett no film:p Men jeg likte den måten du skrev om boken, for sånn sett så virket den spennende! Kansje jeg må ta å lese den og når jeg blir ferdig med fifty shades of grey bøkene! ^^,

    Silje

    12.06.2013 kl.18:29

    Anastasia: Jeg syntes personelig ikke the hunger game filmen er verdt å se, syntes den er så ekstremt dårlig - og boken så god. (selvom jeg kun har lest den første hittil).

    Den er veldig god, så om du liker fantasy passer den nok bra!

    Anastasia

    12.06.2013 kl.18:37

    sv: Ja for når jeg først så den reklamen av filmen på tv en, så tenkte jeg det der var ikke noe for meg. Og siden jeg er så kresen på bøker å, så gidder jeg hvert fall ikke å lese vis jeg ikke liker filmen! Haha ;p

    Silje

    12.06.2013 kl.18:53

    Anastasia: Haha :D

    Line

    12.06.2013 kl.19:16

    Oh! virker spennende :-)

    kristinerosok

    12.06.2013 kl.19:38

    Kos deg masse med boken! Ha en fin kveld :)

    M a l i n

    12.06.2013 kl.20:06

    Det er favoritt boken min, elsker den super mye, spesielt Tobias<3<3<3<3<3 Han er så søt!!

    Silje

    12.06.2013 kl.20:19

    M a l i n: Jeg er helt forelsket i ham, haha! Ble nettopp ferdig med Insurgent (halvtime siden) og eeelsket den også - kan ikke vente på tredje!! :)

    Susanne Emilie

    12.06.2013 kl.20:20

    Kult!

    Nikita <3

    12.06.2013 kl.21:40

    Den hørtes utrolig bra ut :D

    MONIK

    12.06.2013 kl.22:44

    Utrolig bra anmeldelse :D

    Pia Garshol

    13.06.2013 kl.14:22

    Jeg leser en serie som heter House of Nigth, har aldr lest bøker og nå er jeg på bok nr. 8! Jeg skal skjekke ut den boken du leser, den høres veldig bra ut <3

    idarebnord

    13.06.2013 kl.15:39

    høres utorlig spennende ut! :)

    Silje

    13.06.2013 kl.15:49

    Pia Garshol: Jeg har hørt om dem, men aldri lest dem - kanskje jeg burde det også! :-)

    Ida Martine

    13.06.2013 kl.16:02

    Jeg har hørt at den er veldig god :-D

    Seline

    13.06.2013 kl.16:14

    Den hørtes veldig spennende ut faktisk, men jeg er altfor dårlig på å lese bøker. Har liksom aldri tid, haha!

    Henriette

    13.06.2013 kl.16:15

    Jeg hadde ikke hørt om den før nå, men den virket utrolig bra. Tror jeg kommer til kanskje kjøpe den snart, trenger en ny bok. Takk for tips! :D

    Silje

    13.06.2013 kl.16:21

    Henriette: No problemo! :-)

    Monica

    13.06.2013 kl.16:44

    Hørtes spennende ut da :-) Men for min del mister jeg litt av leselysten når det er som ebok. Man får en sånn spesiell kosefølelse av å holde en faktisk bok i hånden og kjenne lukten av den gode tykksverten, krøllede sider .. Ja. Hehe :-) Gammaldags vettu, haha.

    Aranja

    13.06.2013 kl.16:46

    Fin blogg du har <3

    Silje

    13.06.2013 kl.17:33

    Monica: De fleste sier det: men jeg har fobi mot papir, haha! Så klarer faktisk ingenting annet enn ebok... sært, men :-)
    Har lest begge bøkene selv, og tror dem er en helt klar favoritt! ♥

    Silje

    13.06.2013 kl.19:45

    Anna & Kornelia: Det er dem for meg også!

    Marianne

    13.06.2013 kl.22:17

    SV: Åå, så fint at du likte det! Det er veldig fint med sommerwaves :D

    Krestiane - komenterer tilbake

    13.06.2013 kl.22:35

    virker spennende! :-)

    Simona Lovise

    14.06.2013 kl.11:10

    Virker spennende :)

    Henriette

    15.06.2013 kl.12:40

    Så spennende:)
    Den må jeg virkelig lese!

    Skriv en ny kommentar

    hits